Nu utökar vi vårt team lokalt!

House of Martens är en helhetsleverantör inom yrkeskläder och företagsprofilering.

Genom att samla butik, tryckeri, marknad, ekonomi och ett av branschens största lager i samma byggnad, kan vi ge en kostnadseffektiv helhetslösning med hög service och snabba leveranser. House of Martens äger varumärket GRAANT’S WORKWEAR och marknadsför en stor mängd andra varumärken.
Vi är 15st kollegor som tillsammans arbetar för att utveckla företaget och ge bästa service till våra kunder. Vårt kontor, lager och tryckeri ligger på Köpmanbergsvägen 1B i Hudiksvall.

Vi vill nu ytterligare förstärka vårt säljteam med en säljare i Hudiksvall/Hälsingland
Just nu söker vi inte någon specifik personal

Men vi är alltid öppna att lyssna till människor som är intresserade av att bli del av vårt team, så känner du dig träffad är du välkommen att höra av dig till oss. salj@houseofmartens.se

Du kommer att ingå i ett team om 6 st. trevliga och arbetsamma kollegor. Säljavdelningen är ett väl fungerande team och har ett nära samarbete. För att vårda våra befintliga och nya kunder ser vi gärna dig med erfarenhet inom branschen sedan tidigare. Det är dock inget krav. Hos oss är du företagets kontaktperson utåt och är väl insatt i våra kunders verksamhet och deras behov. Genom att samla butik, lager, tryckeri, marknad och ekonomi i samma byggnad så kan vi ge våra kunder en kostnadseffektiv helhetslösning med hög service och snabba leveranser.

Vi ser gärna att:

Du har bra förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du kan uttrycka dig på ett övertygande sätt och anpassa din kommunikation till olika kundprofiler. Du har en dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning. Du kan visa på tidigare resultat och försäljningsframgångar. Du är kundorienterad och har förmågan att förstå kundens behov och önskemål. Du kan bygga starka och långvariga kundrelationer genom att erbjuda enastående service och skapa förtroende. Du är självgående och har förmågan att organisera ditt arbete och prioritera uppgifter. 

Du är van vid att arbeta mot uppsatta försäljningsmål och kan hantera en hög arbetsbelastning med bibehållen fokus. Du har god kunskap och erfarenhet inom vårt produktsegment, inklusive arbetskläder, profilkläder och presentreklam. Du kan förklara produkternas funktioner och fördelar på ett övertygande sätt. Du brinner för försäljning och kundservice och är entusiastisk över att få möjligheten att arbeta i en dynamisk och konkurrenskraftig miljö. Du är motiverad att nå framgång och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och samarbetsinriktad arbetsmiljö. Du är öppen för att dela kunskap och erfarenheter för att gemensamt nå företagets mål. Du är flexibel och anpassningsbar till förändrade omständigheter och krav. 

Du är beredd att resa och delta i kundmöten och evenemang vid behov. Du är kreativ och framåt person som tar hand om våra kunder på ett professionellt sätt. Du vill vara en aktiv drivkraft i våra gemensamma mål. Du är tävlingsinriktad och verkligen brinner för försäljning. Du är social, du har förmågan att bygga nya relationer, du är resultatinriktad och gillar att arbeta i högt tempo mot uppsatta mål och budget. Du är uthållig, vill ständigt utvecklas och vill jobba med relationsförsäljning. Du anser att göra det lilla extra är en självklarhet. Då kan du bli en av oss. Om du uppfyller dessa kriterier och vill bli en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön baserad på prestation.

Arbetstid: Dagtid 8–17 flexibel arbetstid
Lön: Enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan till salj@houseofmartens.se
Märk din ansökan med ”Säljare Hudiksvall/Hälsingland”.

Sista ansökningsdag: 2023-08-13
Tillträde enligt överenskommelse.
Ev. frågor besvaras av
Daniel Jacobsson 070-458 65 06 eller
daniel.jacobsson@houseofmartens.se

Beställningar

Leveranstiden är ca 4-14 arbetsdagar inom Sverige.

Returer

14 dagars returrätt. Villkor tillkommer.

100% Säker betalning

Payson / MasterCard / Visa / Faktura